Medlemsskap

En klubb for hele familien

Soon Fridykkerklubb tar gjerne i mot flere medlemmer og man må ikke nødvendigvis være i sjøen til alle døgnets tider. Vi prøver å skape et positivt maritimt miljø, der i utforsker det spennende livet under overflaten.

Medlemskontigenten i klubben er satt til beskjedne 300,- kroner for hele familien. Dette inkluderer tilgang til klubbhus og klubbaktiviteter. Ønsker man i tillegg tilgang til båt, krever dette egen utsjekk og 500 kroner. Dette inkluderer medlemsskap i Son Båtforening med de rettighetene dette innebærer (nøkkelkort til bom, tilgang på slipp, tilgang på kajakkstativ mm.).

For innmelding er det bare å sende mail med navn, adresse, fødseldato og mobil/tlf.
Konto: 10802907619
Merk med navn

Støttemedlemsskap

Vi ønsker selvfølgelig også støttemedlemmer velkommen på laget. Har man ikke mulighet, tid, lyst eller ork til å komme seg under vann, er det likevel mulig å gi oss støtte til drifting av klubben på best mulig måte. Et støttemedlemsskap gir deg også tilgang til våre sosiale begivenheter. Det være seg FlyndrePølsegrilling på stranda under trening eller turer i skjærgården.

Vi takker for alle de bidrag vi måtte få.

Navn og kontaktinfo kan sendes på mail, evt settes navn på giro som betales. Støttemedlemsskapet koster 50 spenn, eller mer om du vil.

Konto: 10802907619
Merk med navn

Sponsorer

Vi jobber med å sette opp noen enkle sponsorpakker som innebærer markedsføring på våre hjemmesider og et flott undervannsbilde som takk for supporten.

Ta kontakt om du har lyst til å hjelpe oss allerede nå