Helgemoro

Sted: Krokstrand

Dato: 11-12/11

Temp: 7 grader

Sikt: 2-4 meter

Dykkere: Eddie, Sondre og Eirik (lørdag). Nils Petter og Fredrik (søndag)

Krokstrand dobbel

.  .  .

 

Det ble en skikkelig dobbekltmacka i helgen. De galeste av de gærne fridykkerne våre, Eddie and the Eagles, tok turen til Korkstrand på dagen lørdag. De rapporterte om en flyndre fanget og laber sikt. Men så var det med at de ikke er helt riktig bevart. Deres interne regel … og den kommer i alle fall ALDRI Gylta og Flyndra til å adoptere … er at det alltid skal bades etter dykk. Fytti makrellitomat, det må ha vært kaldt. Ikke nok med at man er passe nedkjølt fra før etter å ligget i vannet med drakt, så skal man kjøle seg ned ytterligere … 

 

Søndagen var det Gylta og Flyndra sin tur til å finne veien til Flatland. Og det var flatfisk å se med en eneste gang. Opptill flere. Vi hadde forventet å se en og annen litt større Torsk også, men de hadde enten blitt tatt av strømmen eller flydd til varmere elvebredder. Snakk om å bli fargeblind. Kun Hvit(t)ing å se … og de så vi maaaaange av. Ja vi så vel kanskje en eller to bittesmå ørret, men selv de var blitt lei Krokstrand. Uansett det ble et herlig dykk i overgangen mellom søndag og mandag. Skifting og kaffen i den varme SnorkelBua smakte bare helt sinnsykt mye bedre enn en dukkert uten kondom fra stupebrettet på Krokstrand.

Leave a Reply